facebook

Menu dla grup turystycznych

Menu

 

Zestawy obiadowe

dla grup : 10 - 60 osób

 

Pracujemy: 12.00 - 24.00 przez cały tydzień

O cenie porozmawiajmy :)

Osoba do kontaktu: Manager   662 093 075

 

Zupy:

Rosół z kołdunami/wyrabianym makaronem

Krem z pomidorów z pianką śmietankową

Krem z leśnych grzybów z grzankami i oliwa truflową

Krem ziemniaczany z bekonem i szczypiorkiem

Krem z kukurydzy z prażonym słonecznikiem

Zupa tajska z kurczakiem na mleku kokosowym

Krem z brokuł z fetą

Krem z ogórków małosolnych z koperkiem i pieczonym czosnkiem

 

Dania drobiowe:

Pieczone udko z kurczaka, frytki pieczone, sałaty z vinegretem

Roladka z kurczaka z szynką i serem w kremowym sosie, gratin ziemniaczane, sałatka meksykańska

Roladka z kurczaka faszerowana pieczarkami w sosie własnym, kopytka ziemniaczano serowe, surówka z marchewki i jabłka

Potrawka z kurczaka z jarzynami, ryż, warzywa na parze ( brokuły, kalafior, marchew, cukinia)

Tagliatelle z kurczakiem w sosie smietanowo-serowym z pomidorami i roszponka

Pulpeciki drobiowe w sosie paprykowym, ryż brązowy, fasolka szparagowa

Pulpeciki z indyka z makaronem w sosie serowym, puree ziemniaczane - marchewkowe

 

Dania z wieprzowiny:

Pieczeń z karkówki w sosie pieczeniowym, kluski śląskie, surówka z czerwonej kapusty

Pieczeń z karkówki w miodzie i musztardzie, kopytka ziemniaczane, surówka wiosenna

Schab faszerowany morelą lub śliwka w sosie własnym, puree ziemniaczane , surówka z białej kapusty

Lasagnie Bolognese w sosie beszamelowym z mixem sałat

Spaghetti bolognese z parmezanem i rukolą

Cukinia faszerowana kuskusem z mięsem wieprzowo-wołowym z warzywami zapiekana serem

Gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienna, surówka z pieczonych buraków

 

Dania wege:

Gniochi buraczane z mascarpone, szpinakiem, cebula, wino białe

Cukinia faszerowana kuskusem z warzywami, świeże sałaty

Lazania że szpinakiem i beszamelem w sosie serowym

Gołąbki wegetarianskie z pieczonym kalafiorem i prażoną cebulą

Kartacze z grzybami , masło szałwiowe

Tagliatelle z pomidorami, kaparami i oliwkami, rukola , parmezan

 

Ryby:

Miruna panierowania, frytki pieczone, sos tatarski

Morszczuk zapiekany z marchewką i cukinią, sałata rzymska z jogurtem

Limanda w sosie cytrynowym, ryż curry, sałaty z pomidorami i ogorkiem

 

Desery:

Szarlotka z bitą śmietaną

Ciasto kruche z truskawkami i bezą

Ciasto kruche ze śliwkami

Brownie z gruszka ( mocno czekoladowe)

Ciasto marchewkowe z bakaliami

Ptysie z kremem i polewą czekoladową

 

 

Serdecznie zapraszamy!!!

aktualności

menu restauracji

zobacz galerie